Pouť 2014

Sbor dobrovolných hasičů Veselice uspořádal pro všechny občany tradiční Svatonatonínskou pouť, která se uskutečnila o víkendu 13. - 15. června 2014. Letošní pouťové oslavy se uskutečnily opět ve sportovním areálu v Malé Veselici

Pátek

V pátek večer proběhla prvotní část oslav. Do Veselice dorazila kapela TRIO KENT z nedalekých Petrovic, která hrála známe písničky k poslechu i tanci. Jediné co tomu chybělo byla vyšší účast! Přespolních dorazilo ne úplně málo (ať už ze Suchdola, Vavřince nebo Petrovic), ale jak už jsme si poslední roky zvykli - Veselských bylo pomálu.

Sobota

Po pár hodinách spánku na pořadatele čekal další velký úkol. Již druhým rokem právě v sobotu na pouť pomáháme organizovat běžecké závody Lesempolem v okolí naší obce. Večer to pak byla taneční zábava se skupinou TŘI PSI z Brna. Účast hostů byla sice větší, ale do ideálního počtu příchozích to mělo opravdu daleko.

Neděle

Jelikož tento rok nedorazili kolotoče, muselo se najít nějaké jiné východisko, které by kolotoče nahradilo. Na poslední chvíli se podařilo sehnat trampolínu a skákací hrad. Jak se ukázalo, tak to stačilo a děti mohli vesele řádit :) . Přes celý den fungovalo občerstvení včetně udírny.